varningsikon

2020-08-07 09.09

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-11-17

Bemanningspersonalen på besök

Hej

I tisdags hade kollegerna på anhörigstödet och vi här på Inspirationslotsen glädjen att få informera personalen på bemanningsenheten inom Varbergs Omsorg om våra verksamheter och hur vi jobbar med stöd till anhöriga respektive äldreomsorgspersonal och frivilliga.
Vi på inspirationslotsen passade naturligtvis också på att ge möjligheten att testa på lite enkla aktiviteter som de kan ha användning för i sitt arbete med äldre. Bilderna visar samarbete, koncentration och en massa glädje och skratt! Nästa tisdag välkomnar vi resten av arbetsgruppen samt deras chef.
Ingela och Kerstin

 

Om författarna

Kerstin Birgersson och Malin Lenestad arbetar som aktivtetssamordnare och Ingela Nilsson är frivilligsamordnare i Varbergs kommun. Deras ambitionen är att de ska skriva inlägg varje vecka. Vill du komma i kontakt med Kerstin, Malin eller Ingela kan du skicka e-post till: kerstin.birgersson@varberg.se, malin.lenestad@varberg.se eller ingela.nilsson@varberg.se

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen