Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Får vi lov?

Måndagen den 7/12 arrangerades en mycket uppskattad sång och dansshow i Medborgarhuset i Tvååker. Inom ramen för Kultur för äldre i Varbergs kommun och med subvention från Region Halland fick de drygt
140 åhörarna, allt mellan 16 – 90+ njuta av underhållningen.
Edward C Johansson, Angelina Rautalin och Gustaf Jönsson bjöd på en berättelse om en sommarkväll på en halländsk dansbana på 40, - 50 talet. Cykelturer på grusvägar, mygg, dansbiljetter, romantik och slagsmål… Showen avslutas med att ungdomarna bjuder upp pensionärer till dans och det blev ju naturligtvis mycket uppskattat!
Eftersom applåderna aldrig slutade fick gruppen göra ett extranummer!
Aktivitetssamordnare Malin Lenestad i samverkan med personal på särskilt boende, dagverksamheten samt frivilliga i samhället Tvååker såg till att de äldre i området fick möjlighet att delta.
En väldigt lyckad förmiddag med 40-tals nostalgi och hembakade hallongrottor till kaffet.

Mer kultur till folket!!!

Kerstin

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen