varningsikon

2020-08-07 09.09

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Fest i mörkret!

Nu är det verkligen mörkt både morgon och kväll men vi försöker faktiskt gå ut en liten sväng på lunchen bara för att få lite dagsljus för kropp och själ.”Det lackar mot jul” jaaa verkligen med snabb fart, planeringslistor på allt som ska hinnas med, både på jobbet och hemma! Allt ska sammanställas och utvärderas så här i årets sista veckor. Vi vill också få tiden att räcka till att vara med på några av frivilliggruppernas mysiga jul-avslutningar med lite julmat, julsånger och julklappslekar!
I måndags hade vi jul mys på trygghetsboendet på Träslövsvägen 21. Bovärd, två frivilliga och 13 hyresgäster var med och festade på jul landgångar och julmust/öl. Tomten (frivilliga Angelica) delade ut julklappar till allas förtjusning och vi sjöng lite julsånger som hör festligheterna till. Det var väldigt uppskattat så det får snart bli fest där igen!

Hej tomtegubbar slå i glasen…

Ingela och Kerstin

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen