Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2021-06-14
Kristina och Ariel

Kristina & Ariel

Fick rockig musik till Ölandsgatan 5.

Det blev bråda dagar när vår medarbetare, Britta Bergkvist ville boka underhållning nära inpå till lördagen 12 juni, åt Ölandsgatan 5.

En vecka fick jag på mig att boka in musikunderhållning åt Ölandsgatan 5, de ville ha lite rockigare musik. Jag tänkte att det här löser vi och gjorde mitt yttersta för att hjälpa dem. På torsdagen hade jag inte fått något svar från bokningen i Halmstad och blev lite smått orolig där på kvällen. När jag öppnade min mejlkorg på fredagsmorgonen låg där ett svar från Charlotta från bokningen, mitt hjärta slog lite extra medans jag öppnade mejlet och fick till svar att de hade hittat artisterna Kristina & Ariel som kunde tänka sig att spela lite rockiga toner. Jippi! Tänkte jag, lördagen är räddad!

Britta Bergkvist delar med sig sina fina bilder från ett soligt framträdandet med Kristina Sahlberg och Ariel Striim.

Ariel spelar dragspel

Om författaren

Jag som bloggar heter Marie Sandberg och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: inspirationslotsen@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen