Sök

2022-06-23

Fint möte på FUB-gården

I början på juni har gruppen Kulturupplevelse på Arbetscentrum dagligverksamhet, haft en utställning med allt de skapat under höst och vår. Limagårdens SÄBO kom på besök och mötet blev fantastiskt uppskattat.

Midsommar står inför dörren men jag vill ändå skriva ett blogginlägg där vi visar fram hur man kan arrangera ett gott möte mellan Varbergs Omsorgs olika verksamheter.

Gruppen tog emot Limagårdens SÄBO ner på FUB-gården för att visa fram allt de skapat under hösten och våren, det var bl.a Colplaydräkter, akvareller, tygtryck och keramik.

Våra besökare var väldigt nöjda när de fick träffa Madicken, Robin Hood, Riddaren, prinsessan och drottningen från medeltiden. Vi tog en Gofika och avslutade ute i trädgården med boulespel och fotboll, som också blev väldigt uppskattat.

Jag önkar er alla en härlig midsommarhelg!

Cosplay uppvisning

Cosplay uppvisning

Boule på FUB

Om författaren

Jag som bloggar heter Marie Sandberg och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: inspirationslotsen@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen