varningsikon

2020-08-07 09.09

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Frivillig i etern!

 

Frivilligverksamheten uppmärksammas i Radio Halland, vid luciafirandet på Södertull kom en reporter från Radio Halland för att intervjua Alice Bengtsson eftersom hon hört av sig till radion efter ett inslag om äldres situation. Alice ville berätta om frivilligverksamheten och all verksamhet som frivilliga håller i för att ge äldre social gemenskap och glädje. Jag vet tyvärr inte när detta kommer att sändas men ni som brukar lyssna på Radio Halland kan ju ha turen att få lyssna på detta inslag. Roligt att frivilligas insatser uppmärksammas, det är ni så väl värda. Roligt också att de kom till Södertull på deras luciafirande, frivilligverksamheten samarbetade med café Södertull och vi fick se ett fint luciatåg. Caféet hade beställt 110 lussekatter och alla tog slut.

Vet att ni har haft avlutningar och lussefirande på många ställen nu i veckorna, ni får gärna berätta om vad ni ordnar för mig så kan jag skriva om det här i bloggen. Eller gör som Alice, hör av er till tidningar och radio och berätta om er verksamhet.

Ingela

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen