varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Frivilligträffar


Under september och oktober har jag träffat ca 80 st av er frivilliga, antingen här på Inspirationslokalen eller hos er i era verksamheter. Det är alltid lika roligt att lyssna på er när ni pratar om era insatser som är ”Guld värda” för dem ni möter på Mötesplatser, i dagverksamheter och på boendena. Kom ihåg att Kerstin och jag finns här för er, om ni vill låna material eller komma och prata en stund.

Varbergs Visionsdagar går av stapeln den 13-14 november på Sparbankshallen. Jag har anmält Frivilligverksamheten som utställare och det vore mycket fint om några av er vill göra mig sällskap någon eller några timmar under dessa dagar. Hör av till mig om du har intresse av det.

  • I dagarna skickar jag ut inbjudan till julbuffén, hoppas många av er kan komma

Ingela

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen