Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2019-06-18

Fyren

Hej

En av de verksamheter som under våren varit mycket flitiga att låna aktivitetsmaterial härifrån är dagverksamheten Fyren. Till Fyren är man välkommen när mina blivit pensionär inom LSS och känner att man vill och behöver lite stimulans i gemenskap på andra.

Varje måndag mellan kl. 9.00 – 12.00 träffas man på mötesplatsen Storgatan 44, i Träslövsläge.
Spela spel, pussla, pyssla, bingo, musik, gympa och filmvisning är lite av det som erbjuds och det känns bra att Inspirationslotsen kan tillhandahålla det material som de önskar.
Just nu är det sommaruppehåll men den 2 september är det uppstart för hösten träffar.
Fyren är ett projekt och personalen som ansvarar för verksamheten är Anneli och Susanne som jobbar på LSS boende respektive Arbetscentrum.

I dagarna kommer lite nyinköpta lek och spel för sommarens uteaktiviteter hit till Inspirationslotsen. Passa på att komma och låna. Öppet hus innan semestern är onsdagarna 19/6, 26/6 samt 3/7.

Glad midsommar önskar jag er alla

Kerstin

 

Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen