varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Halmstad teater

Hej

Då var årets inspirationsdag för Kultur för äldre genomförd!  Det var så trevligt att träffa aktivitetsombud och några enhetschefer från särskilda boende och personal från dagverksamheterna från Varberg under dagen. Många av kursdeltagarna var intresserade av vår utställningsmonter och var öppna för nya idéer. Föreläsningen med Sabina Henriksson var otroligt bra och de workshops jag deltog i, Hundtricket och Bunnegitarr, var verkligen givande och roliga. Båda passar utmärkt som aktivitet på äldreboende tycker jag.
Hundarna var så fina och efter sitt uppträdande fick vi tillfälle att gosa och klappa dem, de var verkligen tillgivna! Tror att många äldre på boende verkligen skulle uppskatta detta!

Kerstin

 

 

Hundtricket

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen