varningsikon

2020-08-07 09.09

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Hjälpmedelscafé

På Möteplatserna i Bua och Kungsäter har Frivilligverksamheten i samarbete med Hjälpmedelscentrum, Region Halland ordnat Hjälpmedelscaféer. Teknikerna kan fixa enklare fel på en rollator eller rullstol medan man serveras fika av de frivilliga. I går i Kungsäter var det fullt ös. Många rollatorer fick nya hjul och bromsarna fick en översyn. Man förstår att det är bra när servicen kommer ut till invånarna, ett av våra ledord är att förenkla människors vardag. Hjälpmedelscafé är ett bra exempel på detta.

Jag tog en fin promenad på Rhododendronstigen och upp på utkiksplatsen där jag såg ut över sjön och omgivningarna. Jag kan föreställa mig hur vackert där är när rhododendron blommar. En fin avslutning på en trevlig eftermiddag i Kungsäter.

Ingela

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen