Sök

2020-10-02

Höstmys med musik och skapande

Ny Trubadur, Martin Nylén från Falkenberg har gästat Varberg. Vi fortsätter att inspirera med fler enkla tips för skapande ute i våra verksamheter. Just nu skapar vi med tomma glasburkar.

Martin Nylén

Förra veckan hade Ekekullens dagverksamhet bokat in trubaduren, Martin Nylén, en ny stjärna som kommer att vara med i Hallandsbildningsförbund till nästa år. Flera Särskilda boenden för äldre här i Varberg har upptäckt hans musik, och börjat boka in honom.

Trubaduren Martin Nylén

Trubaduren Martin Nylén

Kreativa enkla tips

Vi har samlat på glasburkar som ändå skulle gått till återvinningen och snabbt fick vi fram fina lyktor till bordet med batterivärmeljus. Vad som är bra med dessa ”lyktor” är att man kan dekorera efter säsong och att vi inte behöver vara rädda för att de ska ta eld. Just nu dekorerar vi med det som hösten har att erbjuda, nypon, rönnbär, färgglada löv, växter och snören.

Höstpynt ljus i glasburk

Höstpynt i glasburk

Det är många som hittat tillbaka till Inspirationslotsen efter sommaren, för att låna spel och annat pyssel till hösten, därför vill jag påminna er om att vi har öppet hus, onsdagar kl. 13-16, Rödaledstigen 6, annan tid enligt överenskommelse

Önskar er en fortsatt trevlig hösthelg.

Marie Sandberg Aktivitetssamordnare.

Om författaren

Jag som bloggar heter Marie Sandberg och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: inspirationslotsen@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen