varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2021-02-12

Ibland kör det ihop sig.

Två bokningar kan ibland bli en för mycket helst om det sker på samma tid. Helt plötsligt fick jag lite att rodda med. Tack vare samarbetsvilliga kollegor på Varbergs Omsorg kunde vi köra både ett Alla hjärtansdag event för LSS, samt en utomhusföreställning från Teater Halland, för Klubb Höjden.

Ankarvägens Alla hjärtans dag event.

Olika är bäst

Otrolige Jimmy

För några veckor sedan blev vi snabbt tilldelade ett par utomhusföreställningar från Teater Halland till våra särskildaboenden i vår kommun. Som sagt vad gör man inte för kulturen, både skådespelare och publik längtar efter att mötas.

Även Klubb Höjden nappade och tog föreställningen "Otrolige Jimmy"till sin verksamhet. Såg framför mig som en extra hjälpreda till denna föreställning med att ställa fram stolar och koka kaffe fixa och dona. (Som om inte personalen på klubb höjden skulle fixa det själva, hur tänkte jag?)

I den stunden hade jag totalt glömt bort jag själv var inbokad sedan tidigare nere på Träslövsläge för att köra ett litet Alla hjärtans dag event, med tipspromenad vid Knarråsen tillsammans med Karin A och co. nere Ankarvägens dagliga verksamhet.

Trots min iver, blev båda tillställningarna väldigt lyckade och huvudsaken är ju att våra deltager blev nöjda?

Önskar er fin Alla hjärtans dag helg!

Om författaren

Jag som bloggar heter Marie Sandberg och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: inspirationslotsen@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen