varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Inspirationsdag Kultur för äldre i Halmstad!

Hej

I morgon är det dags för den årliga inspirationsdagen Kultur för äldre!

Jag kommer att var där hela dagen och ansvara för ett utställningsbord där jag har representerar Inspirationslotsens verksamhet här i Varberg. Olika typer av aktivitetsmaterial visas upp och vi ger tips och idéer om vardagsaktivering samt vad vi kan erbjuda när det gäller hälsa, kultur och det sociala innehållet.
Många kommuner har inte denna typ av service till personal inom äldreomsorgen så vår utställning tillsammans med Idéverkstan från Kungsbacka brukar vara mycket välbesökta!

Malin Lenestad, seniorcenter i Tvååker, har två workshops i morgon förmiddag där hon berättar om de populära Surfcaféerna för seniorer här i Varberg. Spännande!

Dags att packa bilen idag så Malin och jag är resklara redan klockan 07.00 i morgon bitti!

 

Aktivitetsmaterial

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen