varningsikon

2020-04-07

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2019-01-11

Januari börjar året...

Hej

God fortsättning på det nya året 2019

Helt plötsligt är halva januari snart gången och allt börjar bli som vanligt efter allt helgfirande och ledigheter. Det känns ganska okej tycker jag när vardagen rullar på som den brukar…
Det har ju varit uppehåll med Öppet Hus några veckor men på onsdag nästa vecka den 16/1 öppnas dörrarna mellan klockan 13.00 – 16.00. Då är du välkommen hit igen för att låna nytt eller lämna tillbaka det gamla aktivitetsmaterialet som förhoppningsvis har varit till nytt och glädje i er verksamhet.

Årets Kulturutbudskatalog från Halland bildningsförbund har nu kommit och jag skickar ut den till särskilda boendeenheterna och dagverksamheterna. Fler exemplar kommer att finnas här på Inspirationslotsen för hämtning. En del nya artister har kommit in och vissa plockas ju bort varje år.
Du kan gå in på http://www.hbf.se/author/infohbf-se/länk till annan webbplats för att ta del av utbudet i katalogen.

Ha en trevlig helg och glöm inte att granen dansas ut när det är Knut!

Kerstin

 

Kulturkatalogen 2019

Nytt år

Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen