varningsikon

2020-08-07 09.09

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Kultur för Livet

Nu har nyhetsbrev nr 3 Juni 2016 kommit. Se länk nedan.
Det är Mymmel Blomberg och Martin Odd på Hallands Bildningsförbund som ansvarar för nyhetsbladet. Här kan man läsa en del om vad som händer inom äldreomsorgen i Hallands kommuner i samverkan med Region Halland och kulturaktörer. Vi kan bland annat läsa om Kirsti Koste som är undersköterska och konceptansvarig för konst och bild på ett äldreboende i Halmstad. En artikel handlar om en kulturdag i Falkenberg för personl i äldreomsorgen, där syftet var att lära sig se sambandet mellan kulur och hälsa. "Det är först när man på det personliga planet för uppleva glädjen i kulturen, att den kan vara enkel och något alla klarar att ta del av, som dörrarna verkligen öppnas för kultur i äldreomsorgen".
Spännande läsning!

Nyhetsbrev nr 3 2016 (Inaktuell länk)

Kerstin

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen