varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2019-02-06

Kultur och inspiration!

Hej

Måste skriva om Inspirationsdagen den 31/1 i Halmstad, för den var den bästa under alla år som jag varit med i arbetsgruppen som representant för äldreomsorgen i Varberg .
Jag önskar att ALLA hade fått möjlighet att uppleva föreläsaren Lisa Anderssons framträdande!

Så mycket klokheter som hon sa under den timmen, så mycket skratt men även så många viktiga reflektioner över hur verkligheten tyvärr ibland kan te sig i vår vardag …men även tips på hur vi kan ändra och gå vidare.
Efter kommunernas goda exempel, workshop, lunch och fika var det sedan dags för den kulturella delen av dagen som startade med en liten bit av Alexandra och Henrik Murdocks kärleksfulla och fina
”Tvenne hjärtan”.

Negar Zarassis vackra röst ackompanjerad av Lowe Pettersson på piano var en skön upplevelse och sedan blev det Moving Torup-gruppen med ledning av Nathalie Ruiz som bjöd på dans, teater och trolleri. Gruppen bestod av personer mellan 5-79 år och ville visa att dansen inte har någon ålder.

Dagen avslutades med att Ika Nord kommer intrippande i en knallröd sammetsklänning och bjuder på smakprov från sin reporter och det var verkligen mim-och scenartisteri av högsta klass!

Jag tror jag svävade ut genom Halmstads teater efter denna mycket givande dag för både kropp och själ.
Tack!

Kerstin

 

Ika Nord

Skönsång

Lisa A

Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen