varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Mötesplats Buas höstutflykt

Hej alla glada…

Vill berätta om ett samtal jag fick i morse. Det var en av våra frivilliga på mötesplatsen i Bua, Gunilla, som ringde och berättade om en jättetrevlig höstutflykt de hade gjort tillsammans med deltagarna i torsdags. Resan gick till Rit och målerigården utanför Tvååker, som drivs av artisten och konstnären Lena Pettersson.  De hade beställt temat ”Sång och berättelser” och de fick verkligen valuta för pengarna, det kostade 700 kronor.  De fick också en rundvandring på gården och ett besök i shopen där hennes konst finns att köpa i olika former. De hade med sig eget fika. Alla deltagarna och de frivilliga var väldigt nöjda med utflykten och rekommenderar andra att göra samma!

Härligt och stimulerande att få in lite tips som jag sedan kan skriva om här i bloggen! Gärna mera av den varan!

Kerstin

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen