Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Ny Blogg - Nya tag!

Hej

Va, roligt att du har hittat till vår nya blogg, Inspirationslotsen!

Sommaren var lång och varm i år men helt plötsligt tog den slut och har ersatts av kraftig blåst, regn och kyla (13 grader i morse) Burr! Nu åker både strumpor och jacka på!  Även handskar om jag cyklar!

I morgon den 20 augusti klockan 13.00 startar vi upp med workshop i inspirationslokalen efter sommaruppehållet. Temat för hösten workshop kommer att handla mycket om årstiden. Vi kommer att ge tips och idéer om hur du kan ta vara på vad som finns i naturen, ta med en del av naturen in på boendet, dagverksamheten eller på mötesplatsen såsom löv, grenar och kastanjer, hur du kan duka och pynta ett höstbord. Göra en kaneldoftande krans av torkade äpplen, provsmakning av olika äpplesorter, eller bär m.m.

Passa också på att lämna in det material ni har lånat över sommaren och ta med dig nya fräscha grejer tillbaka till din verksamhet!
Vill också passa på att nämna att fobollspelet, basketkorgen, bollkasinot samt boxningssäcken inkl. boxningshandskar finns lediga för utlåning från september månad! Maila eller ring, först till kvarn gäller!

Våra sinnen måste hela tiden stimuleras för att vi ska må bra! Jag var på en föreläsning i våras och där fick jag bland annat veta att hjärnan är lat - den måste aktiveras  USE IT OR LOOSE IT

Ganska viktigt att veta inom våra yrken eller hur?

Aktivera mera...

Ha det bra i höstrusket :-)

Kerstin

 


Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen