varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2018-03-27

P4 Halland sänder från Södertull

Hej
Från måndag till torsdag i denna vecka har P 4 Halland ”flyttat in” på dagcentralen Södertull, Västra Vallgatan 18 i Varberg. Idag tisdag, när snön faller ymnigt utomhus, sände de programmet live därifrån mellan kl. 10.00-13.00. Ingela Nilsson intervjuades och berättade bl.a. om frivilligverksamheten och att det är de frivilliga som genomför de aktiviteter som erbjuds bl.a. på Södertull. Björn Ericsson och Alice Bengtsson berättade lite om sin oro omkring att restaurangen nu ska, från att den i alla år har drivits av serviceförvaltningen, fr.o.m. i höst kommer att drivas i privat regi
Vi fick också lyssna till sång av Anna Vild tillsammans med Daddy Musessa. Den 6/4 kl. 17.45 genomför de tillsammans med fler artister en insamlingskonsert på Varbergs teater, till förmån för Kongo/Kivu.

Kul att det händer lite ovanliga och roliga saker i vår vardag!
Ingela och Kerstin

Om författarna

Vi som bloggar heter Ingela Nilsson och är frivilligsamordnare och
kerstin Birgersson som är aktivitetssamordnare. Du når oss på e-post: ingela.nilsson@varberg.se och kerstin.birgersson@varberg.se.

Porträttbild på Mattias Skoog

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen