varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Peppar, peppar...

En välbesökt Minimässa för Seniorers säkerhet genomfördes i går den 1 oktober på Komedianten. Fokus på mässan var "Bättre balans och goda vanor för en friskare och säkrare vardag för seniorer". Frivilligverksamheten var där och visade upp exempel på rörelse och dansgrupper som ingår i frivilligverksamhetens regi dit alla är välkomna att delta. Många frivilliga hörsammade vår inbjudan och passade på att ta del av informationen från utställarna på mässan. Det var trångt, trevligt, varmt och informativt.

Kerstin och Ingela

 

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen