varningsikon

2020-04-07

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2019-01-30

Regional/kommunal inspirationsdag

Hej

I morgon, sista dagen i januari, är det äntligen dags för den regionala inspirationsdagen som riktar sig till personal och chefer inom äldreomsorgen i Hallands samtliga kommuner.
Under dagen kommer vi att bjudas på inspirerande föreläsningar av olika slag, valbara workshops och naturligtvis också härliga kulturinslag som avrundning av dagen.

Vi få också lyssna på ”Goda exempel” från alla kommunerna och från vår kommun är det
Malin Lenestad som kommer att berätta och visa på hur vi jobbar med olika projekt kring välfärdsteknik inom äldreomsorgen.
Det är Halmstad teater som håller i arrangemanget i år jag ser fram emot denna spännande dag.

Kerstin

 

Inspiration hela dagen!

Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen