varningsikon

2020-08-10 07.20

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2019-05-29

Resa i bygden

Hej

Återigen en kort vecka men mycket hinner att hända och ske...
I tisdags hade jag förmånen att få följa med på den årliga resan som frivilligverksamheten, som numera ingår i Kultur och fritidsförvaltningens Aktiv senior, arrangerar. Ett 70-tal frivilliga fördelade på två bussar där guiden Peter Börjesson navigerade oss genom Varbergs kommuns olika socknar. Mycket intressant information och anekdoter fick vi till oss under resans gång och vi besökte bland annat Nösslinges lilla fina kyrka, där bilden nedan är tagen. Resan genomförs för att visa uppskattning till de frivilliga som lägger mycket tid och engagemang på mötesplatserna runt om i kommunen. De frivilliga är ju också en av Inspirationslotsens målgrupper som kan låna grejer här, få tips och idéer för sina mötesplatser.
Har fått klartecken nu i veckan för inköp av lite nytt material för sommaren uteaktiviteter, och det behövs för  intresset och behovet är stort från målgrupperna.

Önskar alla en trevlig Kristi Himmelfärdshelg

Kerstin

 

Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen