Sök

2020-03-06

Seniormässan och en höna av tidningspapper

Seniormässan

Seniormässan

Seniormässan.
Förra veckan var det första gången som jag stod på Seniormässan, lite nervös var jag allt. Trevligt med olika möten och få berätta att ”kulturen” kommer till våra äldreboenden i Varbergs kommun.

Jag vill också lägga ett gott ord för Kultur och fritids utställning, ”Årsrika” som pågår på Komedianten fram till 29 mars.

Havsbrisen.
Igår åkte jag ner till Havsbrisen nere i Träslövsläge och jag blev väldigt glad när jag såg att Linda och Marlén hade hängt upp våra vinterfåglar i deras hassel och att det också var uppskattat av deras besökare.

Havsbrisen

Havsbrisen

En höna av tidningspapper och tapetklister.
Fick ett tips från en ny kreativ kollega, Lotta som arbetar nere på Ankarvägen, om hur man kan göra de här fina hönorna av tidningspapper, tapetklister, fjädrar, pärlor och tråd. Materialet kan ni hämta på Inspirationslotsens öppna hus onsdagar kl. 13-16.

Välkomna!

Marie

Påskhöna

Påskhöna

Om författaren

Jag som bloggar heter Marie Sandberg och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: inspirationslotsen@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen