Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2019-10-30

Sidenmålning och Hundcirkus

Hej

Idag har Marie testat på att göra en silkessjal för att hon sedan ska kunna inspirera och hjälpa personal och boende som vill prova på den tekniken. Färgerna hon valde, blått/rött blev ju riktigt
sprakande och fräscht!
Vi har också hunnit med ett besök på Dagverksamheten Fjärilen, som tillsammans med boende och personal på Träslövsvägen 27, som idag fick besök av Cirkus Olympia.
Henrika Bengtsson tillsammans med sina blandrashundar bjöd oss på en härlig lekfull dressyrshow. De små busiga hundarna hoppade över, kröp under olika hinder för att sedan få en liten godisbit. Efter showen fick vi alla åskådare möjlighet att klappa och gosa med dem, och det var härligt att se den glädje och lycka hos både gamla och unga som satt och klappade en lite hund i sitt knä.
Arrangemanget ingår i vårt arbete med Kultur för äldre.

Kerstin och Marie

 

Hundar i action

Möte hundar, äldre och yngre.

Workshop med sidenmålning

Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen