varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

2021-03-09

Sing a Song

Något som många har efterfrågat under denna pandemi är en digital kör och här bjuder Anna Lovdal, sångerska, sångpedagog samt körledare på fem digitala köravsnitt.

Många känner säkert igen Anna från vår julhälsning från Hallands bildningsförbund. Nu kommer hon med ett nytt projektet "Kör på distans" som har fått stöd av Halmstads kommun och Region Halland. Det sägs att vi blir både gladare och smartare av att sjunga tillsammans. Ingen körvana krävs så alla kan vara med och sjunga till trallvänliga låtar som vi känner till, Idas sommarvisa, Vilken underbar värld och Leende guldbruna ögon.

Anna har hunnit med att lägga ut tre delar och ni hittar dem på YouTube eller klicka på länken så kommer ni dit. https://annalovdal.com/kor-pa-distans/ Länk till annan webbplats.


Ta hand om er så hörs vi snart igen.

Marie Sandberg
Om författaren

Jag som bloggar heter Marie Sandberg och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: inspirationslotsen@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen