Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2019-06-05

Studentfirande och Nationaldagen

Hej

Nu har värmen kommit - precis lagom till studenternas examensfester. Det blir mycket liv och rörelse i stan i eftermiddag och kväll ”Sjung om studentens lyckliga dar…”

Här på lotsen har jag idag scannat ut en del material till hälsoledarna och personalen på dagverksamheterna ifrån vårt fantastiska material "Kulturarkivet ". Denna gången handlar det om lite kuriosa om hur det gick till förr i tiden med studentfirande, svenska flaggans historia och nationaldagens firande, den stundande pingsthelgen och även några Sommarquizz som personalen kan skapa gemensamma stunder omkring med sina kunder. Mycket nöje!

Önskar er alla en skön och varm helg / Kerstin


Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen