Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2017-08-18

Succé


Dans

Vi bjöd upp till dans i Rotundan i onsdags och det var en härlig, solig och välbesökt eftermiddag.
Kön slingrade sig vid grindarna med förväntansfulla besökare. Många tog tillfället att ta en svängom på dansgolvet till Rozas orkester. Lotterier och chokladhjulet var populära aktiviteter tillsammans med tipspromenaden i den vackra parken.
Fika och korv med bröd fanns som förtäring. Tillsammans var vi ca 200 personer i parken varav 40 frivilliga som hjälpte till med lotterier och femkamp mm. Vi hade en utvärdering i form av tre lådor med smileys på vid utgången med frågan ”Vilken är din upplevelse av eftermiddagen?”

Resultatet blev: glad smiley - 344, neutral smiley – 7, sur smiley – 2. Ett resultat som gläder oss eftersom vi fick fler glada smileys än antal besökare 😊

Tack till all personal och anhöriga som möjliggjorde för de äldre att komma till Sommardansen och ett stort Tack till alla våra frivilliga, utan er hade det inte varit möjligt att genomföra detta.

Mats Eriksson, kommunikatör på socialförvaltningen spelade in en film från dansen och den hittar ni på Varbergs kommuns hemsida. Klicka på länken nedan. https://www.varberg.se/nyhetsarkiv/nyheter/varbergskommunbjodupptilldans.5.a569dde15dce2189d09aff1.html Länk till annan webbplats.

Vi fick frågan när det blir dans nästa gång…..

Vi önskar alla en trevlig helg!

Om författarna

Kerstin Birgersson och Malin Lenestad arbetar som aktivtetssamordnare och Ingela Nilsson är frivilligsamordnare i Varbergs kommun. Deras ambitionen är att de ska skriva inlägg varje vecka. Vill du komma i kontakt med Kerstin, Malin eller Ingela kan du skicka e-post till: kerstin.birgersson@varberg.se, malin.lenestad@varberg.se eller ingela.nilsson@varberg.se

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen