Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Surfcafé

I vår har socialförvaltningen med Malin Lenestad som projektledare ordnat surfcaéer i Bua, Veddige, på Södertull och på Seniorcenter Storegården i Tvååker. Frivilligverksamheten har varit en del i detta genom att intresserade frivilliga fått lite extra drillning i att använda en surfplatta. De frivilliga är sedan med på respektive ort som inspiratörer till andra seniorer och med praktisk hjälp till Malin.

Nu är det uppehåll på alla ställen förutom på Seniorcenter i Tvååker. Där kommer Malin hålla i surfcafé varje vecka fram till v. 30. Varannan onsdag på förmiddagen och varannan vecka på eftermiddagen.
Titta i dagboken, Halland Nyheter om du är intresserad av att delta.

Malin fortsätter till hösten i Tvååker, Bua och Veddige. Södertull och Apelvikshöjd är också med i tankarna,
vi måste bara hitta lokaler som fungerar till detta. Är du intresserad av att som frivillig vara en del av surfcaféerna och vill bli en av dem som håller i caféerna är du välkommen att höra av dig till mig.

Håll utkik fram i augusti efter anslag i lokalerna och i Hallands Nyheter, dagboken om du vill delta och lära dig mer om surfplattor.

Jag kommer självklart att försöka hålla er uppdaterade om vad som händer både med surfcaféerna och annat som gäller frivilligverksamheten.

Vårhälsningar från Ingela

Äldre person prövar I-pad

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen