Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2021-08-26

Tack för härliga ”Sommartoner”

Kvinna i närbild

Lisa Pedersen

Under juni och juli har våra Säbo i Varbergs kommun fått njuta av musikunderhållning Sommartoner, en konsertturné där lokala musiker gästar kommunens äldreboenden.

Satsningen ersatte parkmusiken som ställdes in även denna sommar. Lisa Pedersen som är arrangemangproducent vid Kulturenheten var en av initiativtagarna kring projektet.

Sommartoner har blivit väl mottaget ute på vår Säbo har jag fått till mig av mina kollegor. ”Det har tacksamt tagits emot”, säger flera av våra aktivitetsombud.

Musikgruppen

Onsdagen 7 juli fick Östergården besök av musikgruppen, Elusive Hearts som bjöd på svenska visor och country. Vid gitarr, Bjarke Kjellson sång Elin Hallin och Emma Hedberg.

Tre musiker i grupp

Elusvie Hearts

Musik ger så mycket

Signe Lennermo som tidigare arbetat som lärare och var en i publiken på Östergården och hon tyckte det var väldigt trevligt och hoppas på fler avbrott i vardagen med musik och andra aktiviteter, det ger så mycket säger hon.

Kvinna sittandes i rullstol

Signe

Vi alla som fick njuta av härliga ”Sommartoner” tackar Kultur- och fritid, arrangemangproducent Lisa Pedersen och våra Studieförbund i Varbergs kommun, Vuxenskolan, Studiefrämjandet som lät oss få ta del av härliga ”Sommartoner”.

Om författaren

Jag som bloggar heter Marie Sandberg och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: inspirationslotsen@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen