varningsikon

2020-08-10 07.20

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Tulpaner

Februari är en härlig månad när vi köper tulpaner och kan sätta in kvistar av t.ex. forsythia. Det är också dags att se över krukväxterna, kanske beskära och plantera om dem. Att natur och växter har en lugnande inverkan på oss och att stresshormoner går ner är ett välkänt faktum som det finns en del forskning kring. (SLU, Alnarp, Sektionen för vårdforskning Sahlgrenska universitetssjukhuset bl.a.)

Här på Inspirationslotsen planerar vi inför Seniormässan den 3 mars, nätverksträffen för aktivitets o kulturombuden den 12 april samt frivilligträffar runt om i kommunen. Ska bli roligt att träffa er alla, tveka inte utan hör av dig med frågor, tips och förslag till hur vi kan förbättra vårt stöd till er.

Kerstin och Ingela

 

tulpaner

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen