varningsikon

2020-04-07

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset covid-19. Vi samverkar med Länsstyrelsen och andra myndigheter samt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Läs mer

Sök

2019-10-16

Uppspelsdag inför kulturkatalogen 2020

 Hej

Igår var det dags för uppspeldag inför 2020-års kulturutbudskatalog för Kultur för äldre.
Representanter från föreningslivet, en del omsorgspersonal, vi som är representanter för Hallands kommuner samt Bildningsförbundet m.fl. var på plats i Kungsbackas fantastiska teater.
Vi blev under dagen bjudna på 9 olika helt fantastiska program som alla naturligtvis vill komma med i den nya katalogen! Där var sång, musik, dans, teater, spelglädje på hög nivå hela dagen!
I mitten på november kommer den nya katalogen att vara klar och så blir det spännande att se vilka program som finns med.

Kultur i alla former är hälsofrämjande för kropp och själ

Kerstin

 

Startfältet

Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen