varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2018-12-28

Ut med det gamla och in med det nya... 2019

Hej

Nu närmar sig det nya året med stora steg och det är dags att knyta ihop säcken för 2018!

En del förändringar vad gäller Inspirationslotsen verksamhet har skett under året.
I april månad flyttades frivilligverksamheten och mötesplatserna för äldre i ordinärt boende, över till Kultur och fritidsförvaltningen under namnet Aktiv senior och då även min kollega Ingela Nilsson, men fortfarande sker samverkan mellan våra funktioner och det känns bra.
Inspirationslotsen och bovärdskapet för kommunens trygghetsboenden flyttades till Arbetscentrum inom Varbergs omsorg. Samtidigt fick kommunens boenden inom LSS och psykisk ohälsa möjlighet att ta del av Inspirationslotsen utlåningsverksamhet och övrigt stöd och vi har märkt ett stort intresse och att behovet finns även i dessa verksamheter.

Vill tacka er alla som under det gångna året har nyttjat vår service och stöd för att på olika sätt skapa aktivitet och trivsel för den målgrupp man ansvarar för. Vi ser fram emot ett nytt år med många besök och givande möten.

Jag önskar er alla ett  GOTT NYTT ÅR
Kerstin


Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen