varningsikon

2020-08-10 07.20

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2019-05-23

Våren är här...

Hej

Nu står naturen verkligen i full blom, allt är så nytt och så friskt. Efter några veckor av kalla vindar
har nu värmen kommit tillbaka igen. Det är nästan ”ögonbedövande” att en solig dag blicka ut över knallgula rapsfält, klarblå himmel och allt grönt överallt.
Nu är det ju nästan ett ”måste” att vara utomhus och bara vara och samtidigt njuta av alla färger och dofter. Utanför min arbetsplats växer det mängder av dessa vackla lila syrenerna och ibland måste jag knycka en liten klase och sätta i vas på bordet för att bara få känna doften…
På söndag kan vi enligt traditionen fira mors dag och kanske festa till det med lite extra smaskigt kaffebröd och gärna lite vårblommor på kaffebordet.

Önskar alla en skön och vårig helg

Kerstin

 

Syréner i full blom

Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen