varningsikon

2020-08-10 07.20

Viktig information till allmänheten i Varbergs kommun

Du hittar vår samlade information med anledning av covid-19 via länk nedan.

Läs mer

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Vår Inspirationsdag

Hej

Fredagen den 12/12 hade vi en heldag inspiration i vår enhet med vår chef Christina Edman Törning. Vi var på Solviken med en vidunderlig utsikt över ett ganska stormigt hav, härligt.
I vår enhet ingår dagverksamheterna, anhörigstödet och demenssamordnaren i kommunen. Alla fick berätta om hur man under året har jobbat med värdegrunderna. Mycket spännande, några grupper spelade till och med upp en liten teater om hur det kan gå till i verkligheten. Dagen avslutades med att alla fick göra sin egen hyacintdekoration. Ingela och jag hade varit ute och plockat mossa, och vi hade med oss lite band, pärlor spetsar m.m. från inspirationslokalen. Uppgiften togs på allvar och kreativiteten var verkligen på topp.
Tack för en mycket givande dag!

Ingela och Kerstin

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen