varningsikon

2021-07-16

Information med anledning av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Påskmaterial

2021-02-24

Vårtecken och snart är det påsk.

Kylan har nu lämnat oss för ett tag och man får en känsla av att våren kommer oss närmare. På Inspirationslotsen har vi beställt och plockat fram nytt påskmaterial.

Helt plötsligt hörde jag fågelsång, på radion sa de att tranorna har landat på Hornborgarsjön i Västergötland och att snödropparna också har tittat fram. Äntligen åkte mina ullstrumpor av. Påsken närmar sig och vill ni komma förbi till Inspirationslotsen öppnahus onsdagar kl. 13-16 och hämta påskmaterial inför påskpysslet, så är ni hjärtligt välkomna.

Är det så att ni fortfarande har svårt att ta er hit så kontakta oss via mejl, inspirationslotsen@varberg.se eller slå en signal till vår mobil: 072-3524044, så ser vi till att ni får materialet till er.

Ha det fint!

Marie Sandberg.

Färgglada påskharar

Om författaren

Jag som bloggar heter Marie Sandberg och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: inspirationslotsen@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen