varningsikon

2021-01-22

Kommunens verksamheter påverkas av covid-19

Varbergs kommun arbetar löpande med att anpassa verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Information med anledning av covid-19

Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2018-03-07

Workshop Påskpyssel

Hej

Måndag och onsdag denna vecka har vi erbjudit workshop till hälsoledare och aktivitetsombud från särskilda boende i kommunen. Sammanlagt kom det 14 glada, positiva och påsk-pyssel-sugna kvinnor hit för att måla, göra decopage, klippa och klistra fantasifulla påskdekorationer samtidigt som samtalsämnena och skratten avlöser varandra.
Vi hinner också med en liten fikapaus och alla verkar trivas med att komma hit till Inspirationslotsen som ju blir ett avbrott i vardagsarbetet.
De flesta passade också på att ta med sig lite påskmaterial till de äldre på boendet som också känner för att pynta till påsken. Garanterat blir där många glada stunder även där.
Ingela och Kerstin


Påskpyssel

Om författarna

Vi som bloggar heter Ingela Nilsson och är frivilligsamordnare och
kerstin Birgersson som är aktivitetssamordnare. Du når oss på e-post: ingela.nilsson@varberg.se och kerstin.birgersson@varberg.se.

Porträttbild på Mattias Skoog

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen