Sök

Diplomutdelning och snart firar vi helg.

Vi har avslutat en kurs, "Hur man hanterar sociala medier" för målgruppen LSS.

Diplomutdelning

Diplomutdelning

Vi kommunicerar ofta över sociala medier idag, både med text, bilder och filmer. Det som läggs ut når mottagaren väldigt snabbt.

Därför har Aktivtetesteamet på dagligverksamhet satt ihop en kurs för en LSS-grupp, där vi har berört ämnet,"Hur vi har hanterat Sociala medier. " . Vi har även tagit upp frågan om näthat, som lätt sprids på nätet. I vårt anpassade pedaogiska material har vi använt oss av filmer, praktiska övningar och grupparbete. Gruppen har tyckt att det varit lärorikt och intressant.

En av deltagarana säger att han numera tänker till innan han lägger ut något på Instagram eller Facebook och innan han gick kursen tänkte han inte på vilka byggnader man får fota.

Halloween

Snart är det Halloween måndagen 31 oktober och Allhelgonahelgen 4-6 november. Så varför inte skoja till det på jobbet eller där hemma och klä ut er till något som har med helgen att göra.

Glöm inte att tända ett ljus för någon du saknar.

Ta hand om er.

2022-10-26

Om författaren

Jag som bloggar heter Marie Sandberg och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: inspirationslotsen@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen