Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2018-10-19


Lövavtryck med vattenfärg

Vilken vacker höst vi har, solen skiner på en klarblå himmel och varmt och skönt är det också.
Passa nu på att ta en promenad och njut av den härliga frisk höstluften

I onsdags hade vi en inspirationsträff här i lokalen, 12 glada och diskussionslystna hälsoledare mötte upp och det blev en innehållsrik eftermiddag.

Man delgav varandra tips på aktiviteter man gjort under sommaren och hösten och det visar sig att en del de särskilda boendena ordnar aktiviteter ihop och åker till varandra för att dela upplevelserna tillsammans. Tider för studiebesök bokades hos varandra och det bådar ju gott för ytterligare samverkan.

När man får den här möjligheten att få lyssna och ta del av berättelser och upplevelser från alla de små och stora aktiviteter som genomförs ute på avdelningarna och de äldres reaktioner, så känner man verkligen vilket otroligt engagemang som finns hos hälsoledarna och det känns ju väldigt angeläget att det även i fortsättningen kommer att få vara så.

Önskar nu alla en mysig Hösthelg!

Kerstin

 

Om författaren

Jag som bloggar heter Kerstin Birgersson och är aktivitetssamordnare. Du når mig på e-post: kerstin.birgersson@varberg.se.

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen