Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Sommarturné

 

Idag har Ingela och jag varit ute i Bua och lyssnat till Syskonen Sjöwalls spelning nummer 22 av 30, som genomfördes på Bua torg klockan 10.00. Det var ett samarrangemang med lokalbiblioteket där och omkring ett tjugotal lyssnande Buabor satt på bänkar och njöt av musiken. Ungefär lika många kom och gick över torget för att handla eller ta ut pengar men stannade till ett slag och lyssnade.

Det var ganska blåsigt och plötsligt kom en kraftig vind och välte notställen men ungdomarna fortsatte spela och konstaterade efteråt att ”det är sån´t man får räkna med när man spelar ute”

Härligt!!

Efter lite småprat med publiken efteråt kunde jag konstatera att de var mycket nöjda, tyckte att de spelade och sjöng fantastiskt bra och hade en bra repertoar med en blandning av lite gammalt och nytt.

Efter spelningen bjöds vi på kaffe med dopp inne på biblioteket och där fick ungdomarna tillfälle att tina upp lite.

Det blev en trevlig stund och vi och frivilligverksamheten i Varbergs kommun kommer under hösten att ha ytterligare samverkan med arrangemang med lokalbiblioteket och det ser vi verkligen fram emot.

Kerstin och Ingela

 

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen