Sök

Det här blogginlägget är äldre än ett år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.

Statistik

pion

Statistik kan upplevas tråkigt men jag ser framför mig alla era mötesplatser och aktiviteter när jag fyller i era uppgifter. Tänker på café- och musikunderhållning, mötesplatser för social samvaro runt om i kommunen, gympagrupper av skilda slag, kortspel och frågesporter. Ni har också läsgrupper, symöten och hjälper till i särskilda boenden mm. Er ideella insats betyder mycket för de äldre som ni möter. Vi ska tänka hälsofrämjande och erbjuda social gemenskap vilket ni gör på ett fint sätt.

När jag räknat ihop antal besök för januari – juni 2015 ser jag en minskning med 48 besök jämfört med motsvarande period 2014. Men det är flera frivilliga som inte lämnat in statistiken för första halvåret så i praktiken är det en ökning i antalet besök. Dessa siffror kompletterar jag med när de kommit in till mig. Ville ha klart detta i veckan eftersom jag har semester en månad framåt från och med i eftermiddag.

Så fortsatt skön sommar till er från mig, vi ses i höst.

Ingela

Inspiratationslotsens blogg

Här förmedlar vi aktuell information, tips, tankar och idéer som stöd för arbetet med att skapa en meningsfull och upplevelserik vardag
Denna blogg vänder sig främst till dig som är,  personal inom äldreomsorgen, LSS, socialpsykiatrin och är frivillig inom Varbergs kommuns frivilligverksamhet eller vårdar närstående i hemmet.
Vi skriver gärna om aktiviteter som sker i era verksamheter - tipsa oss!

Till Inspirationslotsens startsida.

ikon

Senaste inläggen