Sök

DAGS FÖR TÄVLING!

Nu är det dags för höstens dukningstävling för all personal som arbetar på särskilt boende och LSS - gruppbostad i Varbergs kommun. Använd er fantasi och kreativitet för att skapa en inbjudande måltid och delta i höstens tävling.

Dukning

Dukning med porslin, bestick, servett och glas.

Måltiden består av mer än bara maten på tallriken. Måltiden omfattar även stämningen som skapas av omgivningen och sällskapet. Vi äter med alla våra sinnen som syn, hörsel, känsel, lukt och smak. Det är helheten som har betydelse för upplevelsen av måltiden.

Är måltidsmiljön trivsam och inbjudande, så är chansen större att man sitter ner under en längre tid och har på så sätt möjlighet att få i sig mer mat, vilket är viktigt för våra äldre för att minska risken för undernäring.

Något som jag själv tycker spelar stor roll för helhetsintrycket av en trivsam måltid, förutom god mat är att personalen är serviceinriktad och trevlig.

Välkommen att delta i höstens dukningstävling, fint pris utlovas! Läs mer i inbjudan genom att klicka på länken! Inbjudan dukningstävling Word, 425.4 kB. (Word, 425.4 kB)

Jag ser fram emot många vackra och inspirerande tävlingsbidrag.

Önskar er en fortsatt fin höstvecka! 🍂🍄

Magdalenaikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter