Sök

För dig som arbetar i hemtjänsten!

Kom med på en inspirerande informationsträff, där du kommer få information om receptapplikationen MatFröjd, som är framtagen av Hushållningssällskapet. Appen kan bli ett bra stöd i ditt arbete för att inspirera dina kunder till lustfyllda och näringsriktiga måltider, som är viktiga för att förebygga undernäring.

Uppdukade smårätter som bl.a. smoothie.  Bilden är från Hushållningssällskapets hemsida.

Uppdukade smårätter som bl.a. smoothie. Bilden är från Hushållningssällskapets hemsida.

Kom med på en inspirerande informationsträff i december. Du har två datum att välja mellan, den 8 eller 9 december kl. 13:30-15:30, där Eleonor Schutt från Hushållningssällskapet kommer informera om receptapplikationen MatFröjd. Informationsträffen kommer hållas digitalt via Teams. Du kommer få information om hur du går tillväga för att koppla upp dig. Du behöver tillgång till dator och uppkoppling.

Du kommer få möjlighet att ställa frågor till Eleonor. Efter presentationen avslutar vi med reflektion och diskussion, där vi har möjlighet att utbyta erfarenheter, tankar och idéer med varandra.

Sista anmälningsdag, onsdag den 1 december genom att mejla Magdalena Lindstrand på e-postadress: preventivaenheten@varberg.se

Läs mer i bifogad inbjudan genom att klicka på länken! Inbjudan! Word, 222.9 kB. (Word, 222.9 kB)

Varmt välkomna! 🍁🍄🍂🧡🎃
Magdalena

ikon

Kontakta oss

Kontakt

Kontaktinformation

Självservice & blanketter