• Varningssymbol med utropstecken i triangel och cirkel
    2023-05-23

    Hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark

    Det är torrt i skog och mark, risken för brand är mycket stor. Därför är det eldningsförbud i Varbergs kommun från 1 juni. Var även fortsatt sparsam med dricksvattnet.

    Läs mer om hög brandrisk - förbjudet att elda i skog och mark
    Pil

Vi söker dig som vill verka i en framgångsrik skolkommun

Grupp av barn som springer

Välkommen att söka bland drygt 80 olika attraktiva tjänster inom Varbergs kommuns grundskolor, grundsärskola och fritidshem.
- Sök idag, hälsar Katinka Wertsén och Fredrik Lundqvist, verksamhetschefer för de kommunala grundskolorna.

Varbergs kommunala grundskoleverksamhet är attraktiv. Ett kommungemensamt utvecklingsarbete med flertalet relevanta processer pågår sedan många år. I Varberg är skolutveckling synonymt med att höja kvaliteten och öka likvärdigheten.

- Välkommen att vara med och forma framtidens medborgare i Varberg genom att bidra till en bibehållen hög nivå i skola och fritidshem. Tillsammans med kompetenta kollegor ges du möjlighet att växa i din profession och ta del av kompetenshöjande insatser, säger Katinka Wertsén.

En framgångsrik skolkommun

Kollegialt lärande, pedagogiskt ledarskap och pedagogers skicklighet har bidragit till en utveckling av skolornas kvalitet i utbildningen. Eleverna trivs och når höga resultat.

- Varbergs kommunala grundskoleverksamhet har en hög andel legitimerade lärare och det är en konkurrensfördel, säger Fredrik Lundqvist. Det tillsammans med utvecklingsarbetet ger rätt förutsättningar att attrahera lärare med motivation och ambition att jobba i en framgångsrik skolkommun.

Ta chansen att bidra till en skola för alla, med motivation för lärande, i en tillitsbaserad verksamhet. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 2 april!

www.varberg.se/ledigajobb 

Jörgen Welter
pedagogvarberg@varberg.se

Publicerad den:

Senast Ändrad: