Sök

2022-06-22

Trevlig sommar önskar Pedagog Varberg

Så har ännu ett läsår passerat. Ett läsår som gett Pedagog Varberg möjlighet att berätta om och sprida det arbete som pågår i förskola och skola runt om i Varbergs kommunala skolverksamheter. När nu sommar, lov och ledighet träder in kommer tips om sommarläsning från året som gått.

Reportageserien #SkickaVidare har också i år stått på paus i pandemins bakvatten. ”Redaktionen” för Pedagog Varberg fortsätter nära ambitionen att kunna starta om de uppskattade texterna, som bland annat bidrar till stolthet och engagemang att #jobbaivarberg. Har du tips på kollegor att presentera lie närmare på denna sajt, maila oss!

Tips om texter

Nedan finns några av de texter som lagts upp på Pedagog Varberg under läsåret, och sök med fördel efter fler texter i nyhetsarkivet. Missades kanske intervjun med förvaltningschef Carina Uvenfeldt? Eller vill du läsa om artikeln som handlar om normmedvetet förhållningssätt? Vad sägs om att nosa på årets mest delade och lästa artikel om den lokala och interaktiva MOA-mässan? Vad som än väljs, önskas god läsning!

"Redaktionen" för Pedagog Varberg tar nu sommarpaus och återkommer i höst när ett nytt läsår är på rull. Trevlig sommar, och tack till var och en som bidragit med uppslag till Pedagog Varberg!

Frida Eckegren Serholt
Viktoria Struxsjö
pedagogvarberg@varberg.se

ikon

Senaste nyheterna