Sök

Det här inlägget är äldre än tre år och kan (men behöver inte) vara inaktuellt.
2018-08-17

Välkomna till Pedagog Varberg – nya som bekanta

Nästa vecka är det dags för skolstart igen men redan denna vecka har arbetet kickat igång ute i verksamheterna. Idag får 30 nyanställda lärare och fritidspedagoger en introduktion i hur det är att #jobbaivarberg.

Nyanställda får information i att #jobbaivarberg

Nyanställda får information i att #jobbaivarberg

Barn- och utbildningsförvaltningen har med utgångspunkt i Varbergs kommuns vision 2025 ansvar för att utbilda barn och elever för morgondagens kompetensbehov och stärka deras självförtroende så att de lämnar sin skolgång med de rätta förutsättningarna för att göra val utifrån sina mål och drömmar. Till läsåret 2018/2019 har Varbergs kommun anställt 30 nya lärare och fritidspedagoger som idag fick en introduktion i hur det är att arbeta i Varbergs kommun.

Förutom ett varmt välkomnade av utvecklingschef Maria Wirén och grundskolecheferna Johan Berntsson och Joachim Wadström så fick de nyanställda bekanta sig med verksamhetsplanen, nämndens prioriterade mål samt det systematiska kvalitetsarbetet. De fick även information om delar av förvaltningens olika utvecklingsprocesser och vad som är bra att veta som ny i kommunen. En blandad kompott med mycket användbar information inför det kommande arbetet helt enkelt.

Vi på Pedagog Varberg vill hälsa er alla, nya som bekanta, välkomna till läsåret 2018/2019. Fortsätt att komma med tips och idéer kring vad ni vill läsa om på Pedagog Varberg – Mötesplatsen där pedagogiskt utvecklingsarbete i Varbergs kommunala förskolor och skolor synliggörs för bästa möjliga möte för lärande.

Frida Eckegren Serholt

 

ikon

Senaste nyheterna