Sök

Offentliga toaletter

Ett barn öppnar dörren till en offentlig toalett

Varbergs kommun strävar efter att ha lättillgängliga, rena och trygga offentliga toaletter där människor rör sig. Hamn- och gatuförvaltningen ansvarar idag för ett 40-tal toalettenheter utspridda i kommunen, där en enhet motsvarar 1-4 stycken toaletter. Av dessa toaletter är 14 öppna året runt och 27 stycken är så kallade sommartoaletter. Vissa av våra toaletter behöver tyvärr vara låsta på natten.

Se karta över toaletter i Varbergs kommun Länk till annan webbplats.. De offentliga toaletterna i orter utanför Varbergs tätort ligger i anslutning till badplatser.

Målsättningen med våra offentliga toaletter

Ett mål som framgår i toalettplanen Pdf, 8 MB. är att de offentliga toaletterna i Varbergs kommun ska vara rena. De ska också upplevas som attraktiva, trygga och tillgängliga för alla invånare och besökare. Toaletterna ska vara lätta att identifiera, samt ha en tillfredsställande skötsel och inredningsmässig standard.
Antalet toaletter har ökat sedan dokumentet skapades men alla finns med i Varbergskartan.

Synpunkter eller felanmälan?

Synpunkter

Vi tar gärna emot dina synpunkter. Du kanske har förslag på förbättringar, kritik eller kanske vill visa din uppskattning.

Felanmälan

Om något är trasigt eller på annat vis fel hänvisar vi till vår felanmälan för att kunna ta hand om ärendet så bra som möjligt.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se

 

Öppettider
Måndag-onsdag 08.00-17.00
Torsdag 08.00-18.00
Fredag 08.00-16.00

Självservice & blanketter