Sök

Offentliga toaletter

Toaletter i hamnen,en liten pojke öppnar en av toalettdörrarna.

Varbergs kommun strävar efter att ha lättillgängliga, rena och trygga offentliga toaletter där människor rör sig. Hamn- och gatuförvaltningen ansvarar idag för 41 stycken toalettenheter utspridda i kommunen, där en enhet motsvarar 1-4 stycken toaletter. Av dessa toaletter är 14 öppna året runt och 27 stycken är så kallade sommartoaletter. Vissa av våra toaletter behöver tyvärr vara låsta på natten.

Se karta över toaletter i Varbergs kommunlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. De offentliga toaletterna i orter utanför Varbergs tätort ligger i anslutning till badplatser.

Målsättningen med våra offentliga toaletter

Ett mål som framgår i toalettplanenPDF (pdf, 8 MB) är att de offentliga toaletterna i Varbergs kommun ska vara rena. De ska också upplevas som attraktiva, trygga och tillgängliga för alla invånare och besökare. Toaletterna ska vara lätta att identifiera, samt ha en tillfredsställande skötsel och inredningsmässig standard.

Synpunkter eller felanmälan?

Synpunkter
Vi tar gärna emot dina synpunkter. Du kanske har förslag på förbättringar, kritik eller kanske vill visa din uppskattning. Vi hänvisar i första hand till Tyck om Varberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, för att kunna ta hand om din synpunkt på bästa sätt.

Felanmälan
Om något är trasigt eller på annat vis fel hänvisar vi till vår felanmälan för att kunna ta hand om ärendet så bra som möjligt.

ikon

Kontakta oss

Synpunkter eller felanmälan

Vi hänvisar i första hand till

självservicetjänsterna Tyck om Varberglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och felanmälanöppnas i nytt fönster.

Skötsel

Thomas Nilsson

Enhetschef
Hamn- och gatuförvaltningen
0340 – 888 78
thomas.nilsson@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter