varningsikon

2020-11-04

Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Till följd av en ökad smittspridning av covid-19 har Folkhälsomyndigheten tillsammans med Region Hallands smittskyddsläkare beslutat om lokala allmänna råd som gäller från och med den 3 november. Läs mer om hur Varbergs kommun anpassar verksamheten utifrån situationen.

Läs mer om Skärpta råd för att begränsa smittspridningen i Halland

Sök

Elbil i Varberg

Nu kan du ladda din elbil i Varberg! Elen som du tankar i laddstolparna är givetvis förnybar el från vind och vatten. Varberg har också en elbilspool.

Laddstolpar finns på några platser runtom i staden. På Varberg Energis webbplatslänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster kan du läsa mer om var stolparna finns och hur det går till.

Tänk på att man bara får parkera elfordon vid laddstolparna och att andra fordon bara får stanna för på- och avstigning.

​Elbilspool

I mitten av mars 2014 startade Varbergs kommun en elbilspool som är till för att nyttjas av kommunens anställda i tjänsten. Elbilarna kan också bokas av allmänheten på kvällar och helger. Läs mer om elbilspooler på Move Abouts hemsida.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

ikon

Kontakta oss

Logistiker

Sophia Carlstein

0340-886 41

sophia.carlstein@varberg.se

Självservice & blanketter