Sök

Nätverket - en digital mötesplats

Välkommen till Aktiv seniors mötesplats Nätverket - här träffas vi helt digitalt. Under vårterminen kan du delta i Aktiv seniors kafferep. Du behöver tillgång till en dator, surfplatta eller smart telefon. På det digitala kafferepet är det prat om allt mellan himmel och jord. Det är dem av er som medverkar som bestämmer innehållet. När du kommer in möts du av en av Aktiv seniors frivilliga som finns med hela timmen.

Start: Onsdagen den 18 januari kl. 14.30-15.30

Är det första gången du ska ansluta till Nätverket ska du först läsa "Så här gör du för att ansluta första gången" längre ned på denna sida. Har du varit med förut kan du klicka på knappen "Anslut till Nätverket" här:

Så här gör du för att ansluta första gången

Alla aktiviteter sker via den digitala plattformen Teams. Det kostar ingenting att delta i aktiviteterna och du kan använda appen Microsoft Teams kostnadsfritt. Du ordnar själv en digital enhet att delta genom och ansvarar för att du har tillgång till internet. Du kan ansluta till Nätverket med följande:

  • Smart mobiltelefon (iPhone eller Android)
  • Surfplatta (iPhone eller Android)
  • Dator - Via skrivbordsapp eller webbläsare

Steg 1

Anmäl att du vill ha tillgång till Nätverket genom att mejla till aktivsenior@varberg.se.

Steg 2

Du får ett mejl från Aktiv senior innehållande instruktioner för hur du laddar ned appen Microsoft Teams, som du ska använda för att delta i Nätverket, samt en manual som förklarar hur du gör för att ansluta. Du kan även ladda ned instruktionerna för iPhone, Android och iPad Pdf, 169.8 kB.. Öva gärna någon gång innan du ska delta vid en aktivitet.

Steg 3

När det är dags för en aktivitet som du vill vara med på klickar du på knappen "Anslut till Nätverket". Om du har installerat appen Microsoft Teams öppnas appen automatiskt när du trycker på knappen.

På sidan Aktiviteter Aktiv senior ser du vilka dagar och tider som vi erbjuder aktiviteter. Du behöver inte meddela vilken/vilka aktiviteter du vill delta i. Det är bara att ansluta.

ikon

Kontakta oss

Aktiv senior

aktivsenior@varberg.se

Självservice & blanketter