Sök

Lokalbiblioteket i Veddige

Veddige är en del av det område som kallas Viskadalen och ligger två mil nordost om Varberg. Biblioteket hittar du i anslutning till Vidhögeskolan. Kom gärna och besök oss!

Om Biblioteket i Veddige

Biblioteket i Veddige är ett integrerat folk- och skolbibliotek. Här finns ett stort utbud av böcker, CD-böcker och tidskrifter. Här kan du också låna DVD-filmer för barn och unga. Självklart har vi dagstidningar, både lokala och rikstäckande. Är det något som du vill låna och inte hittar här, förmedlar vi lån från andra bibliotek. Du vet väl att du också kan utföra många bibliotekstjänster på webben som t.ex. att låna om en bok, låna en e-bok eller lämna ett inköpsförslag? Självservice och blanketter.länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Vi har två datorer med internetuppkoppling som är tillgängliga för alla. Den ena innehåller ett antal databaser, bland annat Arkiv Digital och SVAR för dig som gillar att släktforska. I hela biblioteket finns det tillgång till trådlöst nätverk. Här kan du också göra utskrifter och kopior som kostar tre kronor styck.

På biblioteket arrangerar vi ofta aktiviteter som till exempel sagostunder, barnteater, föreläsningar och bokcirklar för både vuxna och barn. 

Vi som arbetar här heter Kerstin Edmundsson, Mia Broman Roux, Sofia Mattsson och Anna Simonsson.

Välkommen till oss på Lokalbiblioteket i Veddige!

ikon

Kontakta oss

Lokalbiblioteket i Veddige

Vidhögeskolan/Kantagårdsvägen

430 67 VEDDIGE

0340-69 77 11

biblioteket.veddige@varberg.se

Öppettider

Mån 9.00 - 12.00 + 13.00 - 19.00
Tis 13.00 - 19.00
Ons & fre 9.00 - 14.00
Tor 13.00 - 17.00

Ansvarig för lokalbiblioteket i Veddige

Kerstin Edmundsson
0340-69 77 11
kerstin.edmundsson@varberg.se

ikon

Självservice & blanketter