Sök

Föreningsregister

I Varberg finns runt 380 olika föreningar. Du hittar de flesta av dem i vårt föreningsregister i boknings- och bidragssystemet Interbook Go.

Interbook Go

Interbook G0 är ett system som underlättar för föreningar, organisationer, företag och privatpersoner att bland annat hitta lediga tider och göra bokningsförfrågningar i kommunens lokaler.

Föreningsregister

I Interbook Go finns ett föreningsregister Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. där du kan söka söka efter kontaktuppgifter till olika föreningar. Du kan också söka på verksamhet för att hitta just den aktivitet som du är intresserad av. Du behöver inte vara inloggad för att söka i registret.

Registrerade föreningar administrerar sina föreningsuppgifter i Interbook Go och även bidragsberättigade föreningar göra sina ansökningar i systemet. OBS! gäller ej Lokalt aktivitetsstöd.

Anmäla en ny förening till föreningsregistret

Är din förening nystartad kan du anmäla den till föreningssregistret. Det gör du i Interbook Go Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. Vid anmälan ska föreningens stadgar och protokoll från  bildandemötet bifogas.

Obs! För att få bästa upplevelsen av Interbook Go rekommenderas Google Chrome, Safari eller Firefox.

ikon

Kontakta oss

Varberg direkt

0340-880 00

varbergdirekt@varberg.se

Besöksadress

Varberg direkt

Norra Vallgatan 14

Självservice & blanketter